The Habit Mind

Het belangrijkste doel van één op één sessies is jou een ander perspectief aan te reiken dat een MOGELIJKHEID biedt, een MOGELIJKHEID om zaken anders dan normaal aan te pakken


Met mijn manier van coachen zal ik een veilige omgeving creëren voor jou om openlijk te spreken, maar zal ik je ook uitdagen, doen reflecteren en tools aanreiken om mee aan de slag te gaan. Niet alleen praten en luisteren, maar aan de slag gaan tijdens en na de sessies.

Het doel van het 'anders denken' traject is  bewustzijn creëren over belemmerende gedachten en gedragingen.

We zetten de eerste stappen in het omgaan met de niet helpende gedachten en benoemen welk gedrag meer in lijn ligt met wat voor jou belangrijk is.


In twee sessies zorgen we ademruimte om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Een perspectief dat een mogelijkheid biedt om zaken anders aan te pakken.


Aantal sessies: 2

Duurtijd/ sessie: 70 - 90 min

Duurtijd/ traject: ± 2 maanden

Locatie: Hoeselt/ Online

10% studentenkorting

Het doel van het 'anders doen' traject is belemmerende gewoonten en patronen doorbreken

We focussen op het inzetten van nieuwe gedragingen die in lijn liggen met de persoon die je wil zijn en leggen de basis voor gewoonten die jouw groei boosten in plaats van tegenwerken. 


In vier sessies focussen we op het gedrag dat voor jou vandaag niet meer werkbaar is. Benadrukken wie je zou zijn zonder dat gedrag. Visualiseren wie de persoon is die je wilt worden en wat nodig is om dat te bereiken.


Aantal sessies: 4

Duurtijd/ sessie: 70 - 90 min

Duurtijd/ traject: ± 4 maanden

Locatie: Hoeselt/ Online

10% studentenkorting

Het doel van het 'anders gewoon' traject is duurzame verandering voor jezelf creëren. 


Het verschil met de andere twee trajecten zit in de duurtijd en het engagement dat we samen aangaan voor minstens een half jaar. Deze tijd biedt de mogelijkheid om nog meer aan de slag te gaan met moeilijke momenten of lows tijdens het proces. Belemmerende gedachten en gedragingen verdwijnen niet als sneeuw voor de zon, maar worden wel aangepakt door telkens bewuste keuzes te maken. 


Aantal sessies: 7

Duurtijd/ sessie: 70 - 90 min

Duurtijd/ traject: ± 8 maanden

Locatie: Hoeselt/ Online

10% studentenkorting

Je bent welkom in (huiskamer)praktijk in Hoeselt (Limburg) waar ik je met plezier een plekje aanbiedt op de tweezit. Hier kan je ten alle tijden in alle openheid spreken, boeken lenen, tissues opgebruiken, lachen, vooruitgang en terugval bespreken. Spreek je liever online af? Dan kan dat ook!

Coaching review 1
Coaching review 2
Coaching review 3
Coaching review 4

Het échte werk zal gebeuren na de sessie, wanneer je aan de slag gaat met de tools. Om je hierin zo goed mogelijk te ondersteunen ontvang je na de sessie, indien relevant, oefeningen of beelden die je helpen in het toepassen van hetgeen we hebben besproken.

 
 
 
 
unsplash