The Habit Mind

Het doel van "SESSIES" is jou, wanneer je er behoefte aan hebt, een ander perspectief aan te reiken dat een MOGELIJKHEID biedt, een MOGELIJKHEID om zaken anders dan normaal aan te pakken. 


Met mijn manier van coachen zal ik een veilige omgeving creëren voor jou om openlijk te spreken, maar zal ik je ook uitdagen, doen reflecteren en tools aanreiken om mee aan de slag te gaan.

Het doel van een traject is duurzame verandering voor jezelf creëren aan de hand van 7 sessies. De manier van coachen is identiek aan die van losse sessies.


Het verschil zit hem in het engagement dat we samen aangaan voor minstens een half jaar waardoor we nog meer kunnen werken aan het afleren van belemmerende overtuigingen, patronen en gedragingen op de lange termijn en het aanleren van nieuwe tools die levenslang bruikbaar zijn.

Coaching review 1
Coaching review 2
Coaching review 3
Coaching review 4

Je bent welkom in (huiskamer)praktijk in Hoeselt (Limburg) waar ik je met plezier een plekje aanbiedt op de tweezit. Hier kan je ten alle tijden in alle openheid spreken, boeken lenen, tissues opgebruiken, lachen, vooruitgang en terugval bespreken. Spreek je liever online af? Dan kan dat ook!

Het échte werk zal gebeuren na de sessie, wanneer je aan de slag gaat met de tools. Om je hierin zo goed mogelijk te ondersteunen ontvang je na de sessie, indien relevant, oefeningen of beelden die je helpen in het toepassen van hetgeen we hebben besproken.