The Habit Mind

In dit webinar leer je:


  • Hoe emotionele volwassenheid je leven kan veranderen.
  • Wat het verschil is tussen je gevoel, emoties en stemming.
  • Hoe we kunnen zien wat er aan de basis van onze emoties ligt.
  • Hoe emotionele reacties van anderen jouw stabiliteit niet hoeven te ondermijnen.
  • Hoe je met een concreet stappenplan gevoelens kan toelaten, begrijpen en beantwoorden.

Het is een normale weekdag en toch is het zo’n dag waarin alles misloopt? Ken je dat? Je raakt erdoor gestresseerd en sluit je dag af met “wat voor een stress was me dat vandaag”. Of het gaat al weken niet goed door een welbepaalde druk die je al een tijdje ervaart. Er hangen deadlines boven je hoofd of je hebt ruzie met iemand. Noem maar op.


Ik heb nog wekelijks stress en ik moet zelf dagelijks toepassen wat ik zelf maar al te graag overbreng aan mijn coachees. In dit webinar ontdek je mijn 6 beste tips om anders om te gaan met stress zodanig dat je er niet aan onderdoor gaat.

Sidenote: we hebben het over meer dan enkel werk of examenstress!


Say no more? Nu onmiddellijk in je mailbox om te bekijken waar en wanneer je wil. 

Wil jij leren om meer in het moment leven? Met meer zelfliefde aandacht te hebben voor jezelf? Gedachten en gevoelens die ons blijven bezighouden opmerken en leren laten voorbijgaan? Kortom, wil je kennismaken met mediatie en ontdekken wat het voor jou kan betekenen?


Dan is deze "7 Day Meditation Challenge" iets voor jou! Zeven verschillende soorten begeleide meditaties, tien minuten per dag de volledige aandacht voor jezelf. Zo kan je zelf ontdekken welke soort medidatie jou het meeste aanspreekt.